onsdag 20 mars 2013

Dr. Osborne berättar här, att glutenfria alternativ bara förvärrar tillståndet för den med glutenallergi, mjölkallergi, läckande tarm, leaky gut, candida, tarmfloraobalans och IBS och liknande som beror på skador i tarmen

ORSAK TILL ALLERGIER:
Har man glutenintolerans, mjölkintolerans, läckande tarm, tarmfloraobalans, IBS mm BÖR man likaväl utesluta ALLA fröer/sädesslag dvs: majs, ris, korn, råg, havre, vete, och övriga fröer, också! här berättar Dr. Osbourn att i alldeles NY FORSKNING har man kommit fram till att tex kemikalierna i majs fungerar som gluten i kroppen och att äta "glutenfria" alternativa produkter från "glutenfria hyllan" i affären är ingen bra idé om man är glutenallergiker eller har läckande tarm mm. Äter man dessa produkter, resulterar det bara i att man inte blir fri från den allergiska reaktionen OCH man utvecklar FLER ALLERGIER!
Länken här>>
Gluten Free Paleo Diet Discussed on Fox News Interview with Dr. Osborne.flv - YouTube

1 kommentar:

  1. Hur är det med bovete, hirs, amarant och quinoa?

    SvaraRadera