onsdag 11 december 2013

SteviaVital Bakery+ eller som det också heter - "Mariannsocker"

NYHET! SteviaVital Bakery+ "Mariannsocker"

Till er som frågat om vad man kan använda istället för socker i tex bakning så hittade jag ett, nämligen:  Bakery+
och det heter även: "Mariannsocker"  för Marianne på "Marianns LCHF" har utarbetat blandningen och den passar alla LCHF-recept på hennes sajt.
Och kommit fram till denna blandning som liknar socker och tydligen är det utan bismaker
Länk till hennes sida där man finner flera recept på bakverk mm där en del funkar í min kosthållning också: www.mariannslchf.se
Bakery+  är ca 3x sötare än socker och enkelt att mäta upp med sked t ex.
Blandning: 1 tesked (5 ml) = ca 3 teskedar socker. 1 gram = ca 3 gram socker.
Användes i livsmedel som hel eller delvis ersättning av socker eller andra sötningsmedel och eftersom sötman i Bakery+ är låg kan den enklare doseras.

Övrigt: Finns även som bulkförpackning för livsmedelsindustri m fl. Kontakta oss för mer information.
Glykemiskt Index (GI): 0
Innehåll:  Erytritol (E968),  Steviaextrakt (Steviolglykosider, E960)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar